Alle straten in Reimberg

Reimberg heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Reimberg. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash
Marknesse

Marknesse

Marknesse is een plaats gelegen in de gemeente Noordoostpolder in de provincie Flevoland, Nederland. Het dorp heeft ongeveer 3.500 inwoners en ligt in het hart van de polder.

Marknesse heeft een rijke geschiedenis. Het is ontstaan in de jaren 50 toen de Noordoostpolder werd ingepolderd. Het dorp is vernoemd naar een polder en een voormalig buurtschap genaamd Marknesser Nieuwland.

Het landschap rondom Marknesse wordt gekenmerkt door uitgestrekte akkers en weilanden. Het gebied is zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten. In de omgeving bevinden zich ook meerdere natuurgebieden, waaronder het Voorsterbos en het Waterloopbos.

In het centrum van Marknesse vind je diverse winkels, restaurants en andere voorzieningen. Ook is er een actief verenigingsleven, met onder andere sportclubs en culturele groepen. Het dorp heeft een basisschool en een middelbare school, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen.

Straatnaam
Ferme Janssen
Rue St Roch
Rue Kalekstecker
Rue des Bois
Rue Dr Lucius
Rue de Schandel
Rue Belle-Vue