Alle straten in Reckange-sur-Mess

Reckange-sur-Mess heeft 24 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Reckange-sur-Mess. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Moordrecht: Een pittoresk dorpje in Nederland

Moordrecht is een charmant dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland, in Nederland. Met zijn historische gebouwen en prachtige landschappen is het een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Moordrecht is de Sint-Pieterskerk. Deze imposante kerk dateert uit de 15e eeuw en is een voorbeeld van gotische architectuur. Binnenin de kerk vind je prachtige glas-in-loodramen en een indrukwekkend orgel, dat regelmatig wordt gebruikt voor concerten.

Naast de Sint-Pieterskerk zijn er nog tal van andere historische gebouwen te bewonderen in Moordrecht. Het oude Raadhuis, dat stamt uit de 17e eeuw, is een mooi voorbeeld van Hollandse Renaissance architectuur. Ook het voormalige tolhuisje aan de Dorpsstraat is een interessant gebouw om te bezoeken.

De prachtige omgeving van Moordrecht leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Het dorp is omringd door groene weilanden en polders, die karakteristiek zijn voor het Nederlandse landschap. Langs de kronkelende rivier de Hollandse IJssel kun je genieten van een ontspannen wandeling en bewonderen hoe de pittoreske boerderijen zich spiegelen in het water.

Moordrecht is tevens een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de nabijgelegen steden zoals Gouda en Rotterdam. Deze steden liggen op korte afstand en bieden een breed scala aan culturele bezienswaardigheden, winkels en restaurants.

Straatnaam
Rue de la Montée
Rue du Château d'Eau
Am Dall
Klenge Lehm
Rue Kamerich
Huelstrooss
Op der Knupp
Um Härebierg
An der Schéiferei
Rue Jean-Pierre Hilger
Rue de Limpach
Rue des Trois Cantons
An der Réispelt
An der Gaessel
Rue de Roedgen
Rue Kleesenberg
Rue Neuve
Am Kiesel
Rue du Bois
Rue de Russange
Rue des Champs
Rue de la Fontaine
Rue du Lavoir
Am Brouch