Alle straten in Pintsch

Pintsch heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Pintsch. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek Simonshaven: een pittoresk dorpje in Nederland

Simonshaven is een charmant dorpje gelegen in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland. Met zijn rustige en landelijke karakter is dit pittoreske dorpje een populaire bestemming voor zowel locals als toeristen.

De geschiedenis van Simonshaven gaat terug tot de 14e eeuw, toen het dorp werd gesticht door Simon van der Haven. Het dorp ligt in de nabijheid van het Haringvliet en de Bernisse, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van wateractiviteiten zoals vissen, varen en zwemmen.

Naast zijn prachtige natuur biedt Simonshaven ook een aantal historische bezienswaardigheden. Bezoekers kunnen een bezoek brengen aan de oude kerk die dateert uit de 17e eeuw, en het nabijgelegen Slot Honingen, een kasteelruïne uit de Middeleeuwen.

Simonshaven is ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende gebieden. Op korte afstand vind je de historische stad Brielle, waar je kunt genieten van gezellige winkelstraten, charmante cafés en prachtige monumenten. Daarnaast kun je fietsen of wandelen door de uitgestrekte polders en genieten van het schilderachtige landschap dat deze regio te bieden heeft.

Straatnaam
Op der Spier
Cité Armand Mayer
Bei der Kapell
Ierweschte Wee
Schoulbierg
Houserstrooss
Um Aecker
Tëschen den Hoen
Ënneschte Wee
Op der Knupp
Cité Buurgstad
Lellgerwee
Cité "bei der Kapell"