Alle straten in Oberanven

Oberanven heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oberanven. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash
Groeningen in Nederland

Welkom in Groeningen, Nederland

Groeningen is een pittoresk dorpje gelegen in de gemeente Boxmeer, in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Met zijn glooiende landschap, omringd door groene velden en boerderijen, is Groeningen een idyllische plek waar rust en natuurschoon samenkomen.

De landelijke ligging van Groeningen biedt talloze mogelijkheden voor wandelen en fietsen. Met zijn uitgestrekte netwerk van fietspaden en wandelroutes kunnen bezoekers genieten van de prachtige natuur en adembenemende uitzichten. Het nabijgelegen natuurgebied 'De Maasheggen' is ook zeker een bezoek waard, met zijn unieke heggenlandschap dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Naast de rust en natuur heeft Groeningen ook verschillende historische bezienswaardigheden. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Bezoekers kunnen een wandeling maken door het oude centrum en de karakteristieke gebouwen bewonderen, zoals de Sint-Willibrorduskerk uit de 15e eeuw.

Voor wie op zoek is naar een culinaire ervaring, biedt Groeningen ook enkele gezellige eetgelegenheden. Proef de lokale specialiteiten, zoals de Brabantse streekproducten en de ambachtelijke gerechten bereid met verse ingrediënten uit de regio.

Straatnaam
Rue Andethana
Rue d'Ernster
Wakelter
Rue Schetzel
Rue du Scheid
Neigaass
Rue du Coin
Routstrach
Bei der Aarnescht
Rue Jean-Pierre Gloden