Alle straten in Nospelt

Nospelt heeft 26 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Nospelt. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ingber, Nederland

Ingber is een klein dorpje gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Limburg. Het dorp behoort tot de gemeente Gulpen-Wittem en telt slechts enkele honderden inwoners. Ondanks zijn kleine omvang heeft Ingber toch veel te bieden voor zowel bewoners als bezoekers.

Een van de grootste trekpleisters van Ingber is het prachtige landschap waarin het dorp zich bevindt. De omgeving bestaat uit glooiende heuvels, groene weilanden en schilderachtige bossen. Wandelen en fietsen zijn populaire activiteiten in deze regio, waarbij men kan genieten van adembenemende uitzichten en rustige natuur.

Daarnaast staat Ingber ook bekend om zijn historische boerderijen en gebouwen. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Veel van deze oude boerderijen zijn goed bewaard gebleven en geven een goed beeld van het authentieke Limburgse plattelandsleven.

Als je even wilt ontspannen na een dagje verkennen, kun je terecht in een van de gezellige cafés of restaurants in Ingber. Hier kun je genieten van lokale gerechten en specialiteiten, zoals Limburgse vlaai en een goed glas bier.

Straatnaam
Um Léck
Rue Georges Kayser
Grand-Rue
Rue de Simmerschmelz
Rue de Dondelange
Rue de Kehlen
Rue Belle-Vue
Rue de Roodt
Rue René Grégorius
Rue de Goeblange
Op Bounenaker
Rue des Potiers
Rue Gustave Feyder
Kräizhiel
Rue d'Olm
A Réitchemouer
Am Räislach
Am Bongert
Iwwer dem Weier
Rue des Fleurs
Rue de l'École
Rue de Mamer
Rue du Cimetière
Rue des Prés
Rue Dr Elvire Engel
Pënchert