Alle straten in Noertzange

Noertzange heeft 11 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Noertzange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Gelegen in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland, is Axel een pittoresk stadje dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en mooie omgeving. Met zijn charmante straatjes, historische gebouwen en omliggende natuur biedt Axel bezoekers een unieke ervaring.

De geschiedenis van Axel gaat terug tot de middeleeuwen, en dit is nog steeds te zien in het historische centrum van de stad. Hier vind je oude huizen, kerken en andere prachtige gebouwen die het verleden van de stad weerspiegelen. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden is het Kasteel van Axel, dat in de 14e eeuw werd gebouwd en nog steeds indruk maakt met zijn imposante torens en grachten.

Naast zijn historische betekenis heeft Axel ook veel te bieden op het gebied van natuur. Het stadje is omringd door prachtige landschappen, zoals de Axelse Kreek en het Verdronken Land van Saeftinghe. Deze gebieden zijn ideaal voor wandelingen, fietstochten en vogelspotten, en bieden een glimp van de ongerepte schoonheid van de Nederlandse natuur.

Als je een bezoek brengt aan Axel, zul je ook merken dat de stad een bruisende gemeenschap heeft, met veel gezellige restaurants, cafés en winkels. Geniet van een smakelijke maaltijd in een van de lokale eetgelegenheden, verken de winkelstraten en proef heerlijke streekproducten.

Straatnaam
Route de Kayl
Route de Schifflange
Rue de la Gare
Rue de l'Église
Rue de l'École
An de Lamiden
Route Principale
Op der Lohrwies
Route de Boudersberg
Cité Beaulieu
Wisestrooss