Alle straten in Noertrange

Noertrange heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Noertrange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Rolde!

Rolde is een sfeervol dorp gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp is vooral bekend om zijn prachtige natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. Als je een liefhebber bent van rust, ruimte en natuur, dan is Rolde zeker een bezoek waard.

Een van de indrukwekkende bezienswaardigheden in Rolde is de Jacobuskerk. Deze prachtige kerk dateert uit de 13e eeuw en is een van de oudste kerken van Drenthe. Het interieur van de kerk is eveneens de moeite waard om te bekijken, met zijn mooie houtsnijwerk en kleurrijke glas-in-loodramen.

Voor natuurliefhebbers heeft Rolde genoeg te bieden. Het dorp is omgeven door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden, waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. Ook vind je in de omgeving verschillende natuurgebieden, zoals het Balloërveld en het Drouwenerzand.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Rolde ook een gezellig centrum. Hier vind je diverse winkels, restaurants en terrassen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Regelmatig worden er ook leuke evenementen en markten georganiseerd in het centrum van Rolde, dus er is altijd iets te beleven.

Straatnaam
Op der Hekt
Haaptstrooss
Op der Louh
Mathesgärt
Wellemspesch
An Heirich
Um Hooch
Burrebeerig
Steilwee
Flugfeld