Alle straten in Nocher-Route

Nocher-Route heeft 2 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Nocher-Route. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Haps, een charmant dorp in Nederland

Haps is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Met zijn schilderachtige landschap, historische gebouwen en vriendelijke bevolking is Haps een populaire bestemming voor toeristen.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Haps is de Sint Nicolaaskerk, gebouwd in de 15e eeuw. Deze prachtige kerk heeft een imposante toren en een interieur dat rijk is aan historische artefacten. Voor liefhebbers van geschiedenis is een bezoek aan de Sint Nicolaaskerk een absolute must.

Haps biedt ook tal van recreatiemogelijkheden in de omgeving. Het dorp ligt dicht bij verschillende natuurgebieden, waaronder de Hooghei en de Maashorst. Deze gebieden zijn ideaal om te wandelen, fietsen en genieten van de prachtige natuur.

Daarnaast heeft Haps een levendig dorpscentrum met diverse winkels, restaurants en cafés. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een maaltijd of een drankje na een dag vol verkenning. Of u nu op zoek bent naar een cadeau, een lekker gerecht of gewoon wilt ontspannen, het centrum van Haps heeft voor elk wat wils.

Straatnaam
Nacherstrooss
Growelterwee