Alle straten in Niederwampach

Niederwampach heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Niederwampach. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Franeker: een historische stad in Nederland

Welkom in Franeker, een schilderachtige stad gelegen in de provincie Friesland, in het noorden van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis, charmante grachten en prachtige architectuur, is Franeker een populaire bestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen.

Een van de hoogtepunten van Franeker is het Eise Eisinga Planetarium, het oudste nog werkende planetarium ter wereld. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de 18e eeuw toont de beweging van de planeten en is een echte must-see voor astronomieliefhebbers.

Daarnaast heeft Franeker een aantal prachtige historische gebouwen, zoals het Martena Museum en het Stadhuis. Het Martena Museum herbergt een collectie van kunst en historische voorwerpen, terwijl het Stadhuis bekend staat om zijn imposante gevel en prachtig interieur.

Verken de smalle straatjes van Franeker en geniet van de mooie grachten en bruggen. Bezoek de lokale winkels, restaurants en cafés, waar je kunt genieten van heerlijke Friese specialiteiten. Met zijn ontspannen sfeer en vriendelijke inwoners is Franeker een plek waar je je snel thuis zult voelen.

Straatnaam
A Beetel
Baastnacher Wee
Om Knupp
Haaptstrooss
Op d'Schock
Burrebierg
Op der Radpist
Schëmper Gare