Alle straten in Niederglabach

Niederglabach heeft 1 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Niederglabach. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Drempt: een pittoresk dorpje aan de IJssel in Nederland

Drempt is een klein, charmant dorpje in de provincie Gelderland, gelegen aan de prachtige rivier de IJssel. Met zijn historische straten, traditionele boerderijen en weelderige natuur, heeft Drempt veel te bieden voor zowel inwoners als bezoekers.

De rijke geschiedenis van Drempt is nog steeds zichtbaar in de oude gebouwen en monumenten die het dorp sieren. Het middeleeuwse kerkje en de oude watermolen zijn bijvoorbeeld nog altijd te bewonderen. Voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur is Drempt dan ook een ware schatkist.

Maar ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Drempt ligt namelijk aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, een prachtig natuurgebied met bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen met de vele routes die door dit gebied lopen.

Daarnaast is de ligging van Drempt aan de IJssel een grote trekpleister. Het biedt mooie uitzichten over de rivier en er zijn verschillende mogelijkheden voor watersportactiviteiten, zoals kanoën en vissen. Op warme zomerdagen is het strandje aan de IJssel een populaire plek om te ontspannen en te zwemmen.

Straatnaam
Ferme