Alle straten in Niederanven

Niederanven heeft 19 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Niederanven. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Huizen: Een pittoreske stad in Nederland

Huizen is een prachtige stad gelegen in het midden van Nederland. Met zijn schilderachtige straatjes, gezellige restaurants en historische gebouwen trekt Huizen jaarlijks vele bezoekers uit binnen- en buitenland.

De stad staat vooral bekend om zijn rijke maritieme geschiedenis. Vroeger was Huizen een belangrijke vissersplaats en de oude haven herinnert nog steeds aan deze tijd. Je kunt hier wandelen langs de kades en genieten van het uitzicht op de boten die in het water dobberen.

Een andere bezienswaardigheid in Huizen is het Nederlands Vestingmuseum. Dit museum is gevestigd in een oud fort en vertelt het verhaal van de Nederlandse vestingbouw en verdediging. Je kunt hier onder andere oude kanonnen en wapens bewonderen en meer leren over de geschiedenis van Huizen en zijn omgeving.

Als je meer van de natuur houdt, kun je een bezoek brengen aan de Huizer Eng. Dit is een prachtig natuurgebied met weidse velden, bossen en kronkelende wandelpaden. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen of picknicken en genieten van de rust en stilte.

Kortom, Huizen is een stad die voor iedereen iets te bieden heeft. Of je nu houdt van geschiedenis, cultuur of natuur, Huizen heeft het allemaal. Dus plan snel een bezoek aan deze pittoreske stad en ontdek zelf de schoonheid van Huizen!

Straatnaam
Rue du Bois
Rue de Munsbach
Rue de Mensdorf
Route de Trèves
Rue Belle-Vue
Rue Laach
Rue Michel Lentz
Mielstrachen
Rue Goesfeld
Routscheed
Rue Renert
Vir Reischtert
Rue Dr. Felix Worre
Rue Dicks
An der Laangwiss
Rue Nic. Emeringer
Rue Gabriel Lippmann
Op de Wolleken
Rue Jacques Lamort