Alle straten in Nagem

Nagem heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Nagem. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Afferden L - Een prachtige plek in Nederland

Afferden L is een sfeervol dorpje gelegen in het prachtige Nederland. Het dorp is gelegen in de provincie Limburg, in de buurt van de Maas. Afferden L staat bekend om zijn rustige en landelijke karakter, waardoor het een geliefde plek is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Een van de hoogtepunten van Afferden L is het prachtige natuurgebied De Maasduinen, dat zich uitstrekt over het hele gebied. Dit natuurgebied kenmerkt zich door zijn uitgestrekte bossen, heidevelden en duinen. Het is de ideale plek om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Naast de natuur heeft Afferden L ook verschillende historische bezienswaardigheden te bieden. Zo is er onder andere de Sint Victor kerk, een prachtig pittoresk kerkje uit de 15e eeuw. Ook het Kasteel Afferden is een bezoek waard. Dit imposante kasteel dateert uit de 14e eeuw en heeft een rijke geschiedenis.

In Afferden L zijn er daarnaast ook diverse gezellige horecagelegenheden te vinden, waar je kunt genieten van typische Limburgse gerechten en lokale lekkernijen. Het dorp biedt ook verschillende accommodaties aan, zoals mooie vakantiehuizen en campings. Hierdoor is Afferden L een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de natuur.

Straatnaam
Pullgaass
Rue de Redange
Ale Wee
Rue Faubourg
Rue Rodenbusch
Rue Nagemerberg
Rue Principale
Rue d'Ell
Rue de Lannen
Rue de Hostert