Alle straten in Mertzig

Mertzig heeft 36 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Mertzig. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Marwijksoord

Marwijksoord is een klein dorpje gelegen in de provincie Drenthe in Nederland. Het dorp ligt in het hart van de prachtige natuur en is omgeven door bossen en heidevelden. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw. Marwijksoord was oorspronkelijk een veenontginningsgebied, waar turf werd gewonnen. Veel van de oude veenkanalen en vaarten zijn nog steeds te zien in het landschap. Het dorp heeft ook een aantal historische boerderijen die de landelijke sfeer benadrukken.

In Marwijksoord zijn er verschillende activiteiten te doen voor alle leeftijden. Je kunt heerlijk wandelen of fietsen in de mooie natuur rondom het dorp. Er zijn ook meerdere visvijvers waar je kunt vissen. Daarnaast biedt het dorp diverse mogelijkheden voor paardrijden.

Marwijksoord heeft een gezellige dorpskern met een aantal leuke winkels en restaurants. Je kunt hier terecht voor lokale specialiteiten en streekproducten. Ook zijn er regelmatig markten en evenementen in het dorp. Daarnaast zijn er diverse accommodaties beschikbaar voor een overnachting, zoals bed & breakfasts en vakantiehuizen.

Straatnaam
Iwwert der Gaass
Um Bierg
Wechen
Zanerknupp
Rue de Colmar-Berg
Ënnert de Kaulen
Latterbach
Rue Principale
Viichterpaad
Rue de Michelbouch
Rue de Merscheid
Rue Général George Patton
Rue de la Wark
Impasse Laange Päsch
Rue Victor Kips
Rue de l'Ecole
Um Hinfert
Kaulepad
Rue Zechel
Kiirchepad
Rue de Vichten
Gaessel
Butzeberg
Luuchtebierg
Cité des Romains
Rue du Moulin
Zone Industrielle
Rue Fred A. Gilson
Collette's Päsch
Rue de Dellen
Floetz
Tonnheck
Um Knapp
Rue Sosthene Weis
Rue Edward Steichen
An der Bruch