Alle straten in Merscheid

Merscheid heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Merscheid. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in IJhorst

Gelegen in de prachtige provincie Overijssel, is IJhorst een sfeervol dorpje dat alles heeft voor een ontspannen vakantie. Met zijn idyllische ligging aan de Reest en omgeven door groene bossen en weilanden, is IJhorst de perfecte plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

In IJhorst vind je tal van wandel- en fietsroutes die je meenemen door het mooie landschap. Verken de uitgestrekte bossen, ontdek de pittoreske dorpjes in de omgeving, en geniet van de prachtige flora en fauna die deze regio te bieden heeft. Met de vele fietspaden en ruiterpaden is IJhorst ook een paradijs voor fietsers en paardenliefhebbers.

Naast de natuurlijke schoonheid biedt IJhorst ook verschillende recreatiemogelijkheden. Breng een bezoek aan De Zwarte Dennen, een recreatiegebied met een groot zwemmeer, speelweide en diverse sportfaciliteiten. Hier kun je heerlijk ontspannen, zwemmen, vissen, barbecueën en nog veel meer. Of neem een kijkje bij de molen 'De Wieker Meule', een authentieke windmolen die nog steeds in gebruik is en een prachtig uitzicht biedt over de omgeving.

Voor wie op zoek is naar wat cultuur en geschiedenis, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het Streekmuseum Oudheidkamer Avereest, waar je een kijkje kunt nemen in het verleden van deze regio. Of bewonder de prachtige Sint Petruskerk, een historisch en religieus monument dat al meer dan 600 jaar oud is.

Kortom, IJhorst heeft voor ieder wat wils. Of je nu wilt genieten van de natuur, op zoek bent naar recreatie of geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de regio, IJhorst biedt het allemaal. Kom langs en ontdek zelf de charme van dit gezellige dorpje in het hart van Overijssel.

Straatnaam
Haaptstrooss
Duerfstrooss
Rue de Wahlhausen
Am Kéierwee
Rue du Puits
Rue de Weiler
Kiert
Rue de Hoscheid
Rue de Gralingen
Bei der Kapell
Um Mehlbaam
Um Bechel