Alle straten in Mensdorf

Mensdorf heeft 19 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Mensdorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Maashees, een charmant dorp in Nederland

Maashees is een klein, maar pittoresk dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het ligt aan de Maas, waardoor het een idyllische ligging heeft. Met zijn rustige sfeer en prachtige natuur is Maashees een heerlijke plek om te wonen of te bezoeken voor een dagje uit.

Een van de meest opvallende kenmerken van Maashees is het historische karakter. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Dit is vooral te zien in de oude gebouwen, zoals de Sint-Catharinakerk die dateert uit de 15e eeuw. Een wandeling door de smalle straatjes van het dorp voelt als een reis terug in de tijd.

Maashees is ook bekend om zijn prachtige natuur. Het dorp ligt te midden van groene weilanden, bossen en de Maas. Hierdoor zijn er volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Een populaire route is de Maasheggen, een uniek natuurgebied dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hier kun je genieten van adembenemende uitzichten en bijzondere flora en fauna.

Ondanks dat Maashees een klein dorp is, zijn er genoeg faciliteiten te vinden. Er is een basisschool, een supermarkt en enkele gezellige restaurants en cafés. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis en de carnavalsoptocht. Dit zorgt voor een levendige en gezellige sfeer in het dorp.

Kortom, Maashees is een charmant dorp dat alles biedt voor liefhebbers van geschiedenis en natuur. Of je nu wilt genieten van een rustige wandeling langs de Maas, een historisch gebouw wilt bewonderen of wilt deelnemen aan lokale festiviteiten, Maashees heeft voor ieder wat wils.

Straatnaam
Rue du Canal
Rue de Beyren
A Gaessen
Rue Chaussée
Rue Bruch
Rue de Roodt-sur-Syre
Rue de la Grotte
Rue d'Uebersyren
Rue Principale
Rue du Moulin
Rue Wangert
Rue Neuve
Danzplaz
Rue de l'Ecole
Am Deich
Rue Sauerwiss
Rue Strachen
Rue de l'Eglise
Rue Rouduecht