Alle straten in Münschecker

Münschecker heeft 9 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Münschecker. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ossendrecht

Ossendrecht is een plaats in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het is gelegen in de gemeente Woensdrecht, vlakbij de Belgische grens. Ossendrecht is een klein dorp met een rijke geschiedenis en een prachtige natuurlijke omgeving.

Het dorp staat bekend om zijn mooie wandel- en fietsroutes die je door de groene bossen en weilanden van de Brabantse Wal leiden. Deze zogenaamde wal is een unieke geologische formatie die zich uitstrekt langs de zuidwestelijke grens van Nederland en België.

Ossendrecht heeft ook een aantal interessante bezienswaardigheden. De Sint Gertrudiskerk, gebouwd in de 14e eeuw, is een prachtig voorbeeld van gotische architectuur. Ook het Fort de Roovere, onderdeel van de Zuiderwaterlinie, is zeker een bezoek waard. Dit historische fort biedt een schitterend uitzicht over de omgeving.

Naast het genieten van de natuur en het bezichtigen van de bezienswaardigheden, heeft Ossendrecht ook enkele leuke cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Het dorp heeft een gezellige sfeer en de lokale bevolking staat bekend om hun gastvrijheid.

Straatnaam
Duerfstrooss
Am Bierg
Op de Groesteen
Neie Wee
Ale Wee
Maacherwee
Am Wues
Am Wangertsbierg
Um Bëschelt