Alle straten in Lultzhausen

Lultzhausen heeft 2 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lultzhausen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Tzum: De charme van een klein dorp in Nederland

Tzum is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Friesland, in het noorden van Nederland. Met zijn charmante straatjes en historische gebouwen, is Tzum een populaire bestemming voor zowel toeristen als inwoners van Nederland.

Een van de bekendste bezienswaardigheden van Tzum is de Sint Martinuskerk. Deze prachtige kerk dateert uit de 12e eeuw en is een indrukwekkend voorbeeld van middeleeuwse architectuur. Een wandeling door het dorp neemt je mee langs andere historische gebouwen, zoals oude boerderijen en statige herenhuizen.

Naast zijn historische waarde heeft Tzum ook een bruisend gemeenschapsleven. Het dorp organiseert regelmatig evenementen en festivals, waarbij zowel inwoners als bezoekers samenkomen om te genieten van muziek, kunst en cultuur. Daarnaast zijn er uitgestrekte weilanden en prachtige natuurlijke landschappen rondom Tzum, ideaal voor wandelingen en fietstochten.

Voor liefhebbers van literatuur heeft Tzum nog een extra aantrekkingskracht. Het dorp is de geboorteplaats van de befaamde Friese schrijver Rink van der Velde. Zijn boeken, waarvan vele zijn vertaald naar het Nederlands, brengen de folklore en geschiedenis van Friesland tot leven.

Straatnaam
An der Driicht
Séiwee