Alle straten in Lieler

Lieler heeft 11 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lieler. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Teerns is een klein dorpje gelegen in het noorden van Nederland. Het maakt deel uit van de gemeente Leeuwarden in de provincie Friesland. Teerns heeft een rustige en landelijke sfeer, waardoor het de perfecte plek is voor mensen die op zoek zijn naar een vredige omgeving.

Wat Teerns bijzonder maakt, is de ligging aan de rand van een prachtig natuurgebied genaamd de Alde Feanen. Dit uitgestrekte moerasgebied is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt tal van mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen. Je kunt hier genieten van de rust en stilte, terwijl je omringd wordt door een uniek landschap met rietvelden, meren en moerassen.

In Teerns zelf zijn er ook enkele bezienswaardigheden te vinden, zoals de oude kerk uit de 13e eeuw. Deze kerk is een mooi voorbeeld van de historische architectuur in de regio en is zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er ook enkele gezellige eetgelegenheden en terrasjes waar je kunt genieten van de lokale keuken.

Als je op zoek bent naar meer levendigheid, dan is de stad Leeuwarden vlakbij. Binnen enkele minuten ben je in het bruisende centrum met zijn vele winkels, restaurants en culturele activiteiten. Teerns is dus de ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van de rust van het platteland, maar toch de mogelijkheid wil hebben om snel naar de stad te gaan.

Straatnaam
An der Baach
Duarrefstrooss
Hauptstrooss
Beim Weier
Am Päesch
Om Biereg
Hualwee
Hualgässchen
Om Buren
Beim Kräizchen
An der Eech