Alle straten in Liefrange

Liefrange heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Liefrange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Goutum is een klein dorp in de provincie Friesland, Nederland. Het ligt vlakbij de stad Leeuwarden en maakt deel uit van de gemeente Leeuwarden. Met ongeveer 1.200 inwoners is Goutum een rustig en gezellig dorp.

Het dorp heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Veel van de oude gebouwen zijn nog steeds te zien en dragen bij aan de charme van Goutum. Er zijn ook verschillende fiets- en wandelroutes die je kunt volgen om het mooie landschap rondom het dorp te verkennen.

Goutum heeft een basisschool, een kerk en een aantal sportverenigingen. Daarnaast zijn er enkele winkels en horecagelegenheden in het dorp te vinden. Voor verdere voorzieningen kun je naar Leeuwarden, dat op slechts enkele kilometers afstand ligt.

De omgeving van Goutum biedt ook tal van mogelijkheden voor recreatie. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan recreatiegebied De Groene Ster, waar je kunt zwemmen, wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er verschillende natuurgebieden in de buurt die perfect zijn voor een ontspannen dag in de natuur.

Straatnaam
Millebierg
Burewee
Schalkepäsch
Haaptstrooss
Op der Speer
Stengige Besch
Bowentwee
Neie Wee
Schoulwee
Kirewee
Huelewee
Hodaerchen