Alle straten in Lellingen

Lellingen heeft 11 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lellingen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Geulle

Geulle is een gezellig dorpje in het zuiden van Nederland, gelegen in de provincie Limburg. Het dorp ligt aan de Maas en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd.

Geulle heeft veel te bieden op het gebied van natuur en recreatie. Het dorp is omringd door prachtige landschappen, zoals de Maasvallei en het Geuldal. Ideaal voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de mooie omgeving.

In Geulle kun je ook genieten van culinaire hoogstandjes. Het dorp heeft een aantal gezellige restaurants en eetcafés waar je kunt genieten van streekgerechten en Limburgse specialiteiten.

Daarnaast heeft Geulle een actief verenigingsleven, met diverse sport- en cultuurverenigingen. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis en de carnavalsoptocht.

Straatnaam
Op Héisbrich
Schraupegaass
Op den Leeën
Op der Tom
Houserstrooss
Ierwescht Duerf
Burrewee
Bei der Millen
Bei Hencksebréck
Ënnescht Duerf
Am Eck