Alle straten in Leithum

Leithum heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Leithum. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Albergen, een prachtige plaats in Nederland

Albergen is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn mooie landelijke omgeving en is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Albergen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp heeft nog steeds veel historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals de Sint Pancratiuskerk uit de 15e eeuw en enkele oude boerderijen. Het is een plaats waar oud en nieuw samenkomen.

Naast zijn historische charme biedt Albergen ook vele recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft verschillende fiets- en wandelroutes die je meenemen door het prachtige landschap van Twente. Daarnaast zijn er verschillende evenementen en festivals die het hele jaar door worden georganiseerd, waaronder de Albergse Kermis en het Albergen Open Air festival.

Als je op zoek bent naar een rustige en idyllische plek om te ontspannen, dan is Albergen zeker een bezoek waard. Het dorp straalt een ontspannen sfeer uit en biedt vele mogelijkheden om tot rust te komen. Of je nu wilt genieten van de natuur, de geschiedenis wilt ontdekken of gewoon wilt ontspannen in een gezellig café, Albergen heeft voor ieder wat wils.

Straatnaam
Am Kaandel
Duarrefstrooss
Am Burregronn
Driicht
Wirwelt
Neie Weeg