Alle straten in Leesbach

Leesbach heeft 1 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Leesbach. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ellecom: een idyllisch dorp in Nederland

Ellecom is een charmant dorp gelegen in het oosten van Nederland, in de provincie Gelderland. Dit idyllische plaatsje, omringd door groene weilanden en hoge bossen, is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Wat Ellecom zo bijzonder maakt, is de rust en de landelijke sfeer die er heerst. De oude boerderijen en historische panden geven het dorp een authentieke uitstraling. Hier kun je even ontsnappen aan het drukke stadsleven en volop genieten van de natuur.

Ellecom is ook een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Het dorp ligt namelijk aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Hier kun je eindeloos struinen door de natuur en je laten verrassen door de diverse flora en fauna.

Ben je op zoek naar ontspanning en wellness? Ook dan zit je goed in Ellecom. Het dorp staat namelijk bekend om zijn luxe hotels en wellnesscentra, waar je kunt genieten van sauna's, massages en andere ontspannende behandelingen. Een perfecte plek om helemaal tot rust te komen!

Straatnaam
Klaushaff