Alle straten in Lasauvage

Lasauvage heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lasauvage. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Laren - Het pittoreske dorp in het hart van Nederland

Gelegen in het Gooi, is Laren een van de meest charmante en pittoreske dorpen in Nederland. Laren staat bekend om zijn schilderachtige straatjes, prachtige oude boerderijen en karakteristieke huizen, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel toeristen als inwoners.

Een van de grootste attracties van Laren is de historische Sint-Jansbasiliek. Deze gotische kerk uit de 15e eeuw is een architectonisch meesterwerk en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Naast de basiliek zijn er ook tal van andere historische gebouwen en bezienswaardigheden, zoals het iconische Singer Laren museum, dat een indrukwekkende collectie kunstwerken herbergt.

Naast de prachtige architectuur biedt Laren ook een scala aan winkels, boetiekjes en restaurants. Wandelen door de gezellige winkelstraten is een genot op zich, met tal van ambachtelijke winkels en boetieks. Ook staat Laren bekend om zijn uitstekende keuken, met een breed scala aan culinaire hoogstandjes om van te genieten.

Voor natuurliefhebbers biedt Laren ook volop mogelijkheden. Het dorp ligt te midden van uitgestrekte bossen en prachtige natuurgebieden, waardoor het een ideale plek is voor wandelaars en fietsers. Met talloze wandel- en fietspaden is er altijd wel een nieuwe route te ontdekken en te verkennen.

Straatnaam
Rue Principale
Place de Saintignon
Balcon
Rue des Mineurs
Rue des Passeurs
Rue de Rodange
Rue de la Crosnière
Rue de Differdange