Alle straten in Larochette

Larochette heeft 17 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Larochette. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Bosschenhoofd, Nederland

Bosschenhoofd is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Halderberge en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen.

De naam Bosschenhoofd verwijst naar de vroegere aanwezigheid van een groot bos op het gebied. Het dorp zelf is omringd door landelijke gebieden en heeft een rustige en landelijke sfeer.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Bosschenhoofd is de Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara. Deze katholieke kerk werd gebouwd in de 19e eeuw en heeft een prachtige neogotische architectuur. Het interieur van de kerk is ook zeer indrukwekkend, met schilderijen en beeldhouwwerken die de religieuze geschiedenis van het dorp weergeven.

Naast de kerk is er ook een openluchtmuseum genaamd 'Het Oude Bongerd' in Bosschenhoofd. Dit museum toont het leven op het platteland in de vorige eeuw en heeft verschillende oude boerderijen en ambachtelijke werkplaatsen die je kunt bezoeken.

Als je van de natuur houdt, is Bosschenhoofd ook een geweldige plek om te bezoeken. Het dorp ligt in de buurt van het prachtige natuurgebied de Rucphense Bossen, waar je kunt wandelen, fietsen en genieten van de rust en stilte van het bos.

Straatnaam
Rue de Medernach
Rue de Mersch
Rue Osterbour
Chemin J-A Zinnen
Place Bleech
Rue du Moulin
Rue St. Nicolas
Rue Michel Rodange
Rue du Pain
Camping Birkelt
Montée du Château
Leedebach
Rue Scheerbach
Leidebaacherhaff
Rue d'Ernzen
Huelewee
Um Daeich