Alle straten in Lannen

Lannen heeft 9 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lannen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Oosterbierum: Een Rustiek Dorp in Nederland

Oosterbierum, ook wel bekend als Oosterbierum Hogebeintum, is een klein dorp gelegen in het noorden van Nederland. Dit pittoreske dorp bevindt zich in de provincie Friesland, in de gemeente Waadhoeke. Met zijn landelijke charme en historische erfgoed biedt Oosterbierum een unieke ervaring aan zowel inwoners als bezoekers.

Met zijn historische gebouwen en traditionele boerderijen ademt Oosterbierum een sfeer van rust en authenticiteit. Bezoekers kunnen genieten van een ontspannen wandeling door de schilderachtige straatjes en genieten van het prachtige landschap dat dit gebied te bieden heeft.

Naast de prachtige natuur, biedt Oosterbierum ook diverse recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een voetbalveld, een tennisbaan en zelfs een ijsbaan in de wintermaanden. Met zijn gevarieerde activiteiten is er voor ieder wat wils.

Als u de lokale cultuur van Oosterbierum wilt ervaren, kunt u een bezoek brengen aan de St. Joriskerk. Deze historische kerk, gebouwd in de 12e eeuw, is een van de meest iconische bezienswaardigheden van het dorp. Het interieur van de kerk is rijk versierd en ademt een sfeer van geschiedenis en spiritualiteit.

Straatnaam
A Raumescht
Rue du Lannenerberg
Lannenerberg
Heidchen
Rue de Nagem
Rue de l'Eglise
Rue de Roodt
Rue du Cimetière
Rue de Hostert