Alle straten in Lamadelaine

Lamadelaine heeft 29 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lamadelaine. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Zuidermeer is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Het dorp ligt in de regio Westfriesland en heeft een landelijk karakter.

In Zuidermeer vind je typisch Hollandse landschappen met uitgestrekte weilanden, sloten en boerderijen. Het dorp is omringd door prachtige natuur, waardoor het een geliefde plek is voor wandelaars en fietsers.

Het dorpscentrum van Zuidermeer is klein, maar gezellig. Je vindt er een paar winkels, zoals een supermarkt en een bakker. Daarnaast zijn er ook enkele eetgelegenheden waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje.

Een bekende bezienswaardigheid in Zuidermeer is de Grote Kerk, een karakteristiek gebouw uit de 17e eeuw. Deze kerk is van buiten prachtig om te zien en van binnen een bezoekje waard. Ook zijn er in de omgeving van Zuidermeer diverse molens te vinden, die het typische Hollandse landschap compleet maken.

Straatnaam
Rue de la Montagne
Rue du Titelberg
Rue des Prés
Avenue de la Gare
Rue Jean Thill
An den Atzéngen
Am Aker
Rue Marcel Ernzer
Rue Sainte-Barbe
Rue René Putzeys
Rue Jean-Pierre Kirchen
Rue du Moulin
Route de Luxembourg
Um Wäschbuer
Rue du Vieux Moulin
Rue de la Providence
Rue Nicolas Thill
Rue op den Gehren
Rue Mathias Heinen
Grousswiss
Rue de la Fontaine
Grand-Rue
Rue de l'Eglise
Rue de la Maragole
Rue Neuve
Millebaach
Echelsbaach
Rue Marcel Schintgen
Avenue de l'Europe