Alle straten in Koetschette

Koetschette heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Koetschette. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Balloërveld

Het Balloërveld is een uitgestrekt heidegebied in Nederland, gelegen in de provincie Drenthe. Het gebied ligt tussen de dorpen Rolde en Loon, en is onderdeel van het Nationaal Park Drentsche Aa. Het Balloërveld is bekend om zijn prachtige natuur en historische waarde.

Op het Balloërveld vind je uitgestrekte heidevelden, met daaromheen bossen en veengebieden. De heide wordt beheerd door schapen, die ervoor zorgen dat de heide niet dichtgroeit. In de zomer bloeien de paarse heidebloemen, wat het gebied een sprookjesachtige uitstraling geeft. Daarnaast zijn er diverse fiets- en wandelroutes uitgezet, zodat je optimaal kunt genieten van het prachtige landschap.

Het Balloërveld heeft ook een rijke geschiedenis. Zo zijn er prehistorische grafheuvels te vinden, die dateren uit de bronstijd. Daarnaast zijn er sporen van oude nederzettingen en landbouwgebieden. Het gebied was vroeger vooral een agrarisch landschap, maar is in de loop der jaren veranderd in een uniek natuurgebied.

Het Balloërveld is niet alleen een belangrijk gebied voor natuur en geschiedenis, maar ook voor vogelliefhebbers. Er komen verschillende vogelsoorten voor, zoals de tapuit, de nachtzwaluw en de roodborsttapuit. Daarnaast is het Balloërveld een belangrijk rust- en foerageergebied voor trekvogels.

Straatnaam
Route d'Ettelbruck
Route de Martelange
Rue de la Paix
Rue des Alliés
Rue Napoléon
Wäissenhaff
Rue d'Arsdorf