Alle straten in Keispelt

Keispelt heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Keispelt. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Beugen is een klein dorpje gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Het ligt in de gemeente Boxmeer, vlakbij de Maas.

Beugen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het dorpje was vroeger strategisch gelegen aan de Maas en had daardoor een belangrijke rol in de verdediging van het gebied. Veel van deze historie is nog steeds terug te zien in de pittoreske straatjes en oude gebouwen van Beugen.

Een populaire bezienswaardigheid in Beugen is het Kasteel Oeffelt, een middeleeuws kasteel gelegen aan de Maas. Het kasteel is omringd door een prachtig landgoed waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Daarnaast zijn er in Beugen ook verschillende mooie kerken te vinden, zoals de Sint Sebastianuskerk.

Naast de historie en bezienswaardigheden biedt Beugen ook volop mogelijkheden voor recreatie. Het dorpje ligt namelijk dichtbij natuurgebieden zoals De Maasheggen, waar je kunt wandelen, fietsen en genieten van de mooie natuur. Ook zijn er verschillende fietsroutes en wandelpaden die je kunt volgen om de omgeving van Beugen te verkennen.

Straatnaam
Rue de Kehlen
Rue des Prés
Rue de Mersch
Rue Durenthal
Rue de Meispelt
Rue Pierre Dupong
Rue d'Ansembourg