Alle straten in Kehmen

Kehmen heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kehmen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek de charme van Bad Nieuweschans in Nederland

Bad Nieuweschans, gelegen in het noorden van Nederland, is een charmant dorpje dat bekend staat om zijn ontspannende thermale baden en prachtige natuur. Perfect voor een weekendje weg of een dagje uit, biedt Bad Nieuweschans een oase van rust en schoonheid.

De thermale baden van Bad Nieuweschans zijn ideaal om even helemaal tot rust te komen. Het water, afkomstig uit een bron van 600 meter diep, heeft een heilzame werking op zowel lichaam als geest. Geniet van de warmte en ontspanning in de verschillende sauna's en baden. Een bezoek aan de baden is niet alleen een genot voor de zintuigen, maar ook goed voor de gezondheid.

Naast de thermale baden biedt Bad Nieuweschans ook de mogelijkheid om te genieten van prachtige wandelingen en fietstochten in de omgeving. Ontdek de groene polders, uitgestrekte bossen en mooie waterwegen. Geniet van het rustige platteland en de mooie vergezichten die Bad Nieuweschans te bieden heeft.

Bad Nieuweschans heeft ook een rijke geschiedenis. Het dorp is ontstaan rondom een fort dat in de 17e eeuw werd gebouwd om de grens met Duitsland te beschermen. Het fort heeft een belangrijke rol gespeeld in de verdediging van Nederland. Maak een wandeling door het historische centrum en bewonder de vestingwerken en oude gebouwen die nog steeds te zien zijn.

Straatnaam
Scheedelerstrooss
Haaptstrooss
Uesperwee
A Rasbich
Um Ewent