Alle straten in Kehlen

Kehlen heeft 33 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kehlen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Enter

Enter is een klein dorp in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Het dorp is gelegen aan de rivier de Regge en is omringd door mooie natuur.

Enter staat bekend om zijn traditionele ambachten, met name het maken van klompen. In het dorp vind je dan ook diverse ambachtelijke klompenmakers, waar je het proces van het maken van klompen kunt bewonderen.

Een andere bezienswaardigheid in Enter is het Klompen- en Zompenmuseum. Hier kun je meer te weten komen over de geschiedenis van klompen en de traditionele houten bootjes, genaamd zompen, die vroeger werden gebruikt voor transport over water.

Naast de ambachtelijke klompenmakerijen en het museum, heeft Enter ook een gezellig centrum met leuke winkels en restaurants. Het is een heerlijke plek om te genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Straatnaam
Rue du Centre
A Bäichel
Rue de Schoenberg
Rue Belle-Vue
Domaine Brameschhof
Rue d'Olm
Brillwee
Am Schaarfeneck
Rue des Champs
Rue du Kiem
Rue des Romains
Rue de Kopstal
Rue du Cimetière
Am Duerf
Rue de Nospelt
Rue de Keispelt
Schoulwee
Zone d'Activités Économiques Kehlen
Rue de Mamer
Um Buerweier
Rue Nicolas Reiser
Rue des Jardins
Quatre-Vents
Juddegaass
Rue Brameschhof
Op der Dresch
Am Këppbrill
Am Schëtzepesch
Am Schwäerzeschgaart
An der Gässel
An der Hiel
Rue Henri Becker
Bei der Eech