Alle straten in Kautenbach

Kautenbach heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kautenbach. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Wemeldinge, Nederland

Wemeldinge is een pittoresk dorp gelegen aan de Oosterschelde in de provincie Zeeland, Nederland. Het dorp staat bekend om zijn prachtige natuur, historische gebouwen en de gezellige sfeer.

Als je gek bent op watersport, dan is Wemeldinge de perfecte plek voor jou. Je kunt hier zeilen, duiken en vissen in de Oosterschelde. Daarnaast kun je genieten van de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Wemeldinge heeft ook een rijke geschiedenis. Het dorp is ontstaan in de middeleeuwen en heeft nog steeds veel historische gebouwen die een bezoek waard zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de imposante Grote Kerk of ontdek de oude binnenstad met zijn charmante straatjes en pleintjes.

Naast de prachtige natuur en de historische bezienswaardigheden, heeft Wemeldinge ook een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en terrasjes. Hier kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje terwijl je uitkijkt over de Oosterschelde.

Straatnaam
An der Weierbaach
Schuettbuerger Millen
Op der Gare
Alschter Bierg
Alschter Strooss
Duerfstrooss
Op der Schleid
Um Ge'pchen
An der Ae
Konstemer Strooss
Bei der Millen
Am Eck
Um Plohn
Am Blummendall