Alle straten in Kaundorf

Kaundorf heeft 11 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kaundorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in het pittoreske Hall

Hall is een klein en charmant dorpje gelegen in de provincie Gelderland, in het oosten van Nederland. Het staat bekend om zijn rustige en landelijke sfeer, omringd door uitgestrekte weilanden en prachtige natuurgebieden.

Met een geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen, ademt Hall nog steeds een historische ambiance uit. Het dorp is bezaaid met traditionele boerderijen en historische gebouwen, zoals de imposante dorpskerk die stamt uit de 14e eeuw. Een wandeling door het centrum voelt als een reis terug in de tijd.

Naast de rijke geschiedenis biedt Hall ook volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers. In de omgeving vind je talloze fiets- en wandelpaden die je leiden door prachtige bossen en langs idyllische boerderijen. Ook zijn er meerdere natuurgebieden in de buurt, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar je kunt genieten van de ongerepte natuur.

Als je even wilt ontspannen, ben je in Hall op de juiste plek. Het dorp biedt diverse gezellige restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en heerlijke streekgerechten. Probeer bijvoorbeeld eens de ambachtelijk bereide kaas uit de omgeving, of geniet van een verfrissend drankje op een zonnig terras.

Straatnaam
An der Buregaass
An der Hielt
Am Ieweschtduerf
Cité An der Uecht
An der Lee
Op der Zeng
Um Schoss
Um Knupp
Um Waeschbur
Am Enneschtduerf
An der Driicht