Alle straten in Kapenacker

Kapenacker heeft 2 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kapenacker. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Kapelle: Een pittoresk dorp in Nederland

Kapelle is een charmant dorp gelegen in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Met zijn idyllische ligging tussen de boomgaarden en akkers, biedt Kapelle een rustige en schilderachtige omgeving voor zowel bewoners als bezoekers.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Kapelle is de imposante Nederlandse Hervormde kerk, die dateert uit de 15e eeuw. Deze prachtige kerk is een blikvanger in het dorpscentrum en trekt regelmatig toeristen aan die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis van de streek.

Daarnaast staat Kapelle bekend om zijn jaarlijkse fruitteelttentoonstelling, waar lokale boeren hun verse producten en bloemen presenteren. Dit evenement trekt duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland en biedt een unieke kans om de lokale cultuur en tradities te ervaren.

Wie van de natuur houdt, zal genieten van de vele fiets- en wandelpaden die Kapelle en de omgeving te bieden hebben. Met prachtige landschappen, zoals de bekende Zeeuwse polders en de prachtige kustlijn van de Oosterschelde, is er voor elk wat wils.

Straatnaam
Rue de Beyren
Rue de la Forêt