Alle straten in Itzig

Itzig heeft 31 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Itzig. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Miedum, Nederland

Miedum is een klein dorpje gelegen in Friesland, Nederland. Het dorpje is omgeven door prachtige natuur en is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Een van de hoogtepunten van Miedum is de Miedumer Slachtdijk, een historische dijk die ooit diende als bescherming tegen het water. Tegenwoordig biedt de dijk een schitterend uitzicht over de omgeving en kun je er prachtige wandelingen maken.

In Miedum vind je ook de Sint-Petruskerk, een pittoreske kerk die dateert uit de 13e eeuw. De kerk is een belangrijk historisch erfgoed en is zeker een bezoekje waard. Daarnaast kun je in het dorpje genieten van verschillende gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten.

Als je op zoek bent naar ontspanning en rust, dan is Miedum de perfecte bestemming. Het dorpje biedt een sfeer van rust en stilte, ver weg van de drukte van de stad. Geniet van de prachtige natuur, maak een wandeling door het dorpje en proef de lokale lekkernijen. Miedum zal je zeker niet teleurstellen!

Straatnaam
Rue des Champs
Rue de Contern
Rue de l'Horizon
Rue de l'Orphelinat
Rue de Hesperange
Rue de Bonnevoie
Rue Espen
Rue des Violettes
Rue des Arbustes
Rue des Muguets
Cité Bernard Simminger
Rue de la Corniche
Rue de Sandweiler
Rue Abbé Nicolas Weyrich
Rue de la Libération
Im Bongert
Itzigerstee
Sandweiler-Gare
Rue Désiré Zahlen
Rue Jean-Pierre Lanter
Am Weier
Rue du Commerce
Rue de l'Ecole
Spanischer Eck
Rue des Prés
Montée de la Chapelle
Montée St. Hubert
Rue des Promenades
Rue des Jardins
Rue Nachtbann
Rue am Steechen