Alle straten in Ingeldorf

Ingeldorf heeft 28 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Ingeldorf. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Glimmen

Glimmen is een pittoresk dorpje gelegen in het noorden van Nederland, in de provincie Groningen. Met zijn prachtige natuur, rijke geschiedenis en vriendelijke gemeenschap, is Glimmen een heerlijke plek om te wonen en te bezoeken.

De natuurlijke schoonheid van Glimmen is adembenemend. Het dorp ligt aan de rand van het natuurgebied de Drentsche Aa, dat bekend staat om zijn glooiende heidevelden, bossen en kronkelende beekjes. Het is de perfecte plek om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de rust en stilte.

Glimmen heeft ook een rijke geschiedenis. Het dorp dateert uit de middeleeuwen en heeft nog steeds enkele prachtige historische gebouwen, zoals de Sint-Clemenskerk uit de 12e eeuw. Daarnaast zijn er verschillende oude boerderijen en landhuizen te bewonderen. Een wandeling door het dorp voelt als een stap terug in de tijd.

De gemeenschap van Glimmen is warm en gastvrij. Er zijn verschillende verenigingen en clubs waar je lid van kunt worden, zoals de lokale voetbalclub of de bridgeclub. Bovendien worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse dorpsmarkt en het muziekfestival. Daarnaast zijn er ook diverse gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Kortom, Glimmen is een fantastische plek om te ontdekken. Of je nu houdt van natuur, geschiedenis of gewoon wilt genieten van de gezelligheid van een dorpsgemeenschap, Glimmen heeft voor ieder wat wils. Kom langs en ervaar zelf de charme en schoonheid van dit prachtige dorp!

Straatnaam
Zone Industrielle
Rue du Viaduc
Rue de la Sûre
Rue Prince Guillaume
Rue du Cimetière
Rue Dicks
Route d'Ettelbruck
Rue du Pont
Impasse Bedigem
Clos du Berger
Rue du Berger
Rue Michel Lentz
Rue Wackelter
Rue des Prés
Kutschewee
Rue Longchamp
Rue Beller
Rue Hasselbach
Rue des Platanes
Um Gritt
Neihaff
Rue Laduno
Rue Goldknapp
Rue du Manoir
Rue du Saule
Rue des Châtaigniers
Rue du 22 mai 2008
Ferme Goldknapp