Alle straten in Hupperdange

Hupperdange heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hupperdange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Hempens, Nederland

Hempens is een klein dorp gelegen in de provincie Friesland, in het noorden van Nederland. Het dorp is onderdeel van de gemeente Leeuwarden en ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van de stad Leeuwarden.

Hempens heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp werd voor het eerst genoemd in geschriften uit de 13e eeuw en is sindsdien uitgegroeid tot een sfeervol en karakteristiek dorpje.

Een opvallend kenmerk van Hempens is de prachtige ligging aan het water. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte weilanden en vaarten, die zorgen voor een idyllisch landschap. Hierdoor is Hempens een geliefde bestemming voor liefhebbers van watersport en natuurliefhebbers.

Naast de mooie natuurlijke omgeving, heeft Hempens ook enkele bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Zo is er de Hempensermeerpoldermolen, een oude windmolen die nog steeds in gebruik is. Ook de Sint Johannes de Doperkerk, een 17e-eeuwse kerk met een uniek interieur, is een interessante bezienswaardigheid.

Straatnaam
Hauptstrooss
Duarrefstrooss
Kaesfurterstrooss
Hanefeld
Heigaart
Grandserstrooss
Hualewee
Kléimillewee
Om Buren
Wissgaart