Alle straten in Huldange

Huldange heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Huldange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Achlum: een pittoresk dorpje in Nederland

Achlum is een idyllisch dorpje gelegen in het prachtige Friesland, in het noorden van Nederland. Met zijn charmante straatjes, historische huizen en landelijke omgeving is Achlum een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar rust en schoonheid.

Wat Achlum uniek maakt, is de rijke geschiedenis die hier nog steeds voelbaar is. Het dorp heeft een lange traditie van landbouw en veeteelt, en deze agrarische achtergrond is nog steeds zichtbaar in het landschap en de karakteristieke boerderijen die hier te vinden zijn.

Bovendien is Achlum ook beroemd om zijn prachtige kerk. De Sint Anna Kerk, gebouwd in de 12e eeuw, is een van de oudste kerken van Friesland en een echt architectonisch juweeltje. Met zijn imposante toren en mooie interieur is het een must-see voor liefhebbers van geschiedenis en architectuur.

Voor natuurliefhebbers biedt Achlum ook volop mogelijkheden. Het dorp ligt vlakbij de Waddenzee, die bekend staat om zijn unieke flora en fauna. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of een boottocht maken en genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving.

Straatnaam
Op d'Schléid
D'Millen
Duarrefstrooss
Op d'Schmëtt
Beesléckerweeg
Op d'Burrigplatz
Stawelerstrooss
Om Lenglerlooch
Bei de Schouster
Om Stackburren