Alle straten in Howald

Howald heeft 39 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Howald. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Udenhout is een gezellig dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Het dorp heeft een rijke historie, die teruggaat tot de middeleeuwen, en telt ongeveer 9.000 inwoners.

Een van de grote attracties van Udenhout is natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen. Dit uitgestrekte natuurgebied bestaat voornamelijk uit zandverstuivingen, duinen en bos. Het is de ideale plek om te wandelen, fietsen of gewoon te genieten van de prachtige natuur.

In het centrum van Udenhout vind je gezellige winkels, restaurants en cafés. Het dorp heeft een levendige gemeenschap en er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis en de Udenhoutse Wandelavondvierdaagse.

Daarnaast heeft Udenhout ook een rijke religieuze geschiedenis. Zo is er de Sint Lambertuskerk, een prachtige neogotische kerk uit de 19e eeuw. Ook de bijbehorende pastorie en het kerkhof zijn een bezoek waard.

Straatnaam
Rue Ernest Beres
Rue du 9 mai 1944
Route de Thionville
Rue Eugène Welter
Avenue Grand-Duc Jean
Ceinture des Rosiers
Rue Dr Joseph Peffer
Rue de l'Ermitage
Rue Théodore Gillen
Rue Auguste Scholer
Rue Ferdinand Kuhn
Rue Henri Entringer
Rue Paul Wigreux
Rue des Scillas
Rue Théodore Speyer
Rue Victor Beck
Allée Drosbach
Rue Père Conrad
Rue de l'Ecole
Rue General Patton
Rue des Bruyères
Rue Belle-Vue
Rue du Couvent
Rue Sangenberg
Rue de la Résistance
Rue de la Redoute
Rue Bartholmy
Rue Michel Lucius
Rue Rudi Herber
Rangwee
Rue des Joncs
Rue In Bouler
Rue Marie-Astrid
Avenue Berchem
Rue Edouard Oster
Rue Neil Armstrong
Place de l'Indépendance
Rue Joseph Felten
Peternelchen