Alle straten in Holzem

Holzem heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Holzem. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Kraggenburg, Nederland

Kraggenburg is een klein dorp gelegen in de provincie Flevoland, Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Noordoostpolder en heeft een landelijk karakter. Het is omgeven door prachtige natuurgebieden en biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers.

Een van de kenmerken van Kraggenburg is de aanwezigheid van de Voorsterbos, een uitgestrekt bosgebied waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de natuur. Het bos heeft diverse wandelroutes en ook een mountainbikepad voor de avontuurlijke fietsers. Daarnaast is er ook een bezoekerscentrum waar je meer kunt leren over de geschiedenis en flora en fauna van het gebied.

In Kraggenburg vind je ook het Waterloopbos, een uniek stukje natuur waar vroeger waterloopkundige modellen werden getest. Nu is het een prachtig bos met restanten van de oude testopstellingen. Je kunt er wandelen tussen de watergoten en sluizen, en genieten van de rust en schoonheid van dit bijzondere gebied.

Als je van water houdt, dan zit je in Kraggenburg ook goed. Het dorp is namelijk gelegen aan het Zwarte Meer, een groot meer dat uitnodigt tot allerlei watersportactiviteiten. Je kunt er zeilen, kanoën, windsurfen en nog veel meer. Ook kun je er mooie boottochten maken en genieten van het uitzicht over het meer.

Straatnaam
Route de Mamer
Rue du Cimetière
Rue Hélène Fournelle
Rue des Champs
Rue du Moulin
Rue de l'Ecole
Neiewee
Route de Capellen
Route de Garnich
Rue de l'Eglise
Route de Dippach
Aire de Capellen