Alle straten in Hinkel

Hinkel heeft 4 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hinkel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Geervliet: een historische parel in Nederland

Geervliet is een klein historisch plaatsje in Nederland, gelegen in de provincie Zuid-Holland. Met zijn rijke geschiedenis en prachtige omgeving trekt Geervliet jaarlijks vele bezoekers die op zoek zijn naar een stukje Nederlandse cultuur.

De geschiedenis van Geervliet gaat terug tot de 13e eeuw, toen het een belangrijke handelsstad was. Veel van de historische gebouwen en straten zijn tot op de dag van vandaag bewaard gebleven. Wandelend door de smalle straatjes en langs de prachtige grachten waan je jezelf terug in de tijd.

Een van de hoogtepunten van Geervliet is de Grote Kerk, een imposant bouwwerk dat stamt uit de 15e eeuw. De kerk is een prachtig voorbeeld van gotische architectuur en is zeker een bezoek waard. Vanaf de toren heb je een adembenemend uitzicht over het historische centrum en de omliggende natuur.

Naast de historische bezienswaardigheden heeft Geervliet ook veel te bieden op het gebied van natuur. Het plaatsje is omringd door uitgestrekte polders en mooie wandel- en fietsroutes. Een aanrader is een tocht langs de schilderachtige Bernisse, waar je kunt genieten van het prachtige landschap en de vele vogelsoorten die hier leven.

Straatnaam
Ënnescht Duerf
Rue de Girsterklaus
Schulerwee
Route d'Echternach