Alle straten in Hemstal

Hemstal heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hemstal. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Bennebroek: een charmant dorp aan de rand van de Bollenstreek

Bennebroek is een pittoresk dorp gelegen in Nederland, in de provincie Noord-Holland. Het dorp ligt in de buurt van Haarlem en is omgeven door prachtige natuurgebieden zoals de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Wat Bennebroek bijzonder maakt, is de ligging aan de rand van de beroemde Bollenstreek. In het voorjaar bloeien de tulpenvelden in de omgeving in allerlei kleuren, wat een adembenemend gezicht is.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Bennebroek ook een rijke geschiedenis. Het dorp werd voor het eerst genoemd in de 13e eeuw en heeft sindsdien zijn charme weten te behouden. De historische gebouwen, zoals de oude kerk en herenhuizen, geven het dorp een authentieke sfeer.

Bennebroek biedt ook diverse recreatiemogelijkheden. In de omgeving zijn er volop wandel- en fietsroutes, waarbij je kunt genieten van het groene landschap. Daarnaast zijn er meerdere gezellige restaurants en winkels die het dorp een levendige uitstraling geven.

Straatnaam
Am Duerf
Op Huestert
Op der Jaich
Hemsteler Gare
Op der Letsch