Alle straten in Heiderscheidergrund

Heiderscheidergrund heeft 4 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Heiderscheidergrund. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Oudkarspel is een dorp in de gemeente Langedijk, gelegen in de provincie Noord-Holland in Nederland. Het dorp heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen.

Oudkarspel staat bekend om zijn karakteristieke oude boerderijen en de prachtige lintbebouwing. Het dorp heeft een landelijke uitstraling en is omgeven door groene weilanden en sloten.

In Oudkarspel is veel te doen en te zien. Zo is er een gezellige dorpskern met diverse winkels en restaurants. Ook zijn er diverse sportverenigingen actief, waaronder voetbalclub SV Oudkarspel en korfbalclub Apollo.

Daarnaast is Oudkarspel uitermate geschikt voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Het dorp is omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals het Geestmerambacht en de Groene Loper, waar volop mogelijkheden zijn om te genieten van de natuur.

Straatnaam
Kiirchewee
Millewee
Rue de Bastogne
Am Gronn