Alle straten in Heffingen

Heffingen heeft 26 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Heffingen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Anderen, Nederland

Anderen is een klein dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp heeft een landelijke en rustige sfeer, omringd door prachtige natuur.

Hoewel Anderen klein is, heeft het wel een rijke geschiedenis. Het dorp dateert al uit de Middeleeuwen en er zijn nog steeds enkele historische gebouwen te vinden, zoals de oude kerk uit de 12e eeuw.

De omgeving van Anderen is perfect voor liefhebbers van wandelen en fietsen. Er zijn verschillende routes die je door de mooie natuur en langs pittoreske dorpjes leiden.

Als je eenmaal genoeg hebt van de rust en stilte, zijn er ook enkele nabijgelegen steden die een bezoek waard zijn. Assen, de hoofdstad van Drenthe, ligt op slechts een kort eindje rijden en biedt diverse winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Straatnaam
Dellegaass
Um Beil
Am Duerf
Rue de Christnach
Op der Strooss
An der Schammeswiss
Härepesch
Regioun
Stenkel
Op der Héicht
Um Leisbesch
Beim Besch
Hannert der Kierch
Schaerfemillen
Huelewee
Op der Lann
Wantergaass
Beezebierg
Um Knaeppchen
Um Haff
Rue Scheerbach
Millewee
Op Praikert
Millen
Benzelsgaass
A Kachen