Alle straten in Harlange

Harlange heeft 20 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Harlange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek het charmante dorp Eext in Nederland

Eext is een klein dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp is omgeven door prachtige natuur en biedt een rustige en ontspannen sfeer. Eext staat bekend om zijn pittoreske straten, historische boerderijen en de vriendelijke lokale bevolking.

Eext is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt aan de rand van een uitgestrekt bosgebied, genaamd de Eexterzandvoort. Hier kun je eindeloos wandelen of fietsen door de bossen, heidevelden en langs mooie vennetjes. Er zijn ook verschillende gemarkeerde wandel- en fietsroutes die je kunt volgen om de omgeving te verkennen.

Naast de prachtige natuur heeft Eext ook een rijke geschiedenis. Het dorp heeft verschillende archeologische vindplaatsen, waaronder grafheuvels uit de prehistorie. Een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger, op slechts een paar kilometer afstand, is een absolute aanrader. Hier kun je meer te weten komen over de prehistorische bewoners van Drenthe en de mysterieuze hunebedden.

In Eext vind je ook verschillende gezellige restaurants en cafés waar je kunt genieten van typisch Nederlandse gerechten. Probeer zeker eens een traditionele stamppot of een heerlijke pannenkoek. Na het eten kun je een wandeling maken door het dorp en genieten van de prachtige oude boerderijen en de karakteristieke sfeer.

Straatnaam
Um Haff
Rue du Zenith
Rue St. Hubert
Rue Mgr. Fallize
Rue Bettlange
Rue Abbé Guill
Rue Bierg
Rue Delt
Rue des Primevères
Place Saint-Hubert
Rue Banny
Op Bescheler
Rue de la Chapelle
Rue Villers
Um Knupp
Rue Brill
Rue Laach
Rue de la Montée
Rue de l'Impasse
Ale Wee