Alle straten in Haller

Haller heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Haller. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Gasselternijveen

Gasselternijveen is een plaats in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Aa en Hunze, en heeft ongeveer 1600 inwoners.

Gasselternijveen is een typisch Drents dorp met een rustige en landelijke sfeer. Het ligt midden in een uitgestrekt veengebied, dat vroeger werd gebruikt voor turfwinning. In het dorp zijn nog enkele oude turfschepen te zien, die herinneren aan deze geschiedenis.

Het dorp heeft een actief verenigingsleven, met onder andere sportverenigingen, een dorpsraad en een jaarlijks dorpsfeest. Ook is er een basisschool en een dorpshuis waar verschillende activiteiten worden georganiseerd.

De omgeving van Gasselternijveen leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen en watersport. In de nabijgelegen bossen en natuurgebieden kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Ook zijn er diverse recreatiemogelijkheden, zoals een openluchtzwembad en een tennisbaan.

Straatnaam
Rue des Romains
Rue St. Nicolas
Rue du Hallerbach
Henerecht
Beim Basseng
Fléckenhaff
Halermillen
Niesendall
Halerhicht
An der Gruecht
An Amecht
Op Nidderfeld