Alle straten in Hagen

Hagen heeft 21 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hagen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Wirdum!

Wirdum is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. Het dorp telt ongeveer 800 inwoners en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Wirdum is de 'Wirdumer Kerk'. Deze kerk werd oorspronkelijk gebouwd in de 13e eeuw en is nog steeds in gebruik. Het is een prachtig voorbeeld van de middeleeuwse bouwstijl en trekt jaarlijks vele bezoekers.

Naast de kerk zijn er ook diverse andere historische gebouwen te vinden in Wirdum, zoals oude boerderijen en woonhuizen. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte weilanden en heeft een authentieke landelijke uitstraling.

Wirdum is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In de omgeving zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden die je langs prachtige plekjes brengen. Daarnaast ligt het dorp op korte afstand van de stad Groningen, waar je kunt genieten van de bruisende sfeer en de vele culturele activiteiten.

Straatnaam
Rue de l'École
Rue Neuve
An der Laach
Im Wois
Beim Schräiner
Rue de Steinfort
An de Wisen
Um Flouer
Cité op Eechelter
Rue Randlingen
Op der Barriär
Op der Gewan
Um Acker
Rue Teschwaasser
Rue Principale
Rue Raetzert
Loërhaff
Um Dréisch
Cité Belle-Vue
Cité Pierre Braun
Jeckelsgaass