Alle straten in Grundhof

Grundhof heeft 2 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Grundhof. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Steijl, een prachtige historische plek in Nederland

Steijl is een klein dorpje in de provincie Limburg, gelegen aan de Maas. Het staat bekend om zijn rijke geschiedenis en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals. Het dorpje is omringd door prachtige natuur, waardoor het een ideale plek is voor wandel- en fietsliefhebbers.

Een van de grootste trekpleisters van Steijl is het kloosterdorp. Hier bevindt zich het voormalige klooster van de missionarissen van Steijl, waar tegenwoordig een museum gevestigd is. Het museum vertelt het verhaal van de missionarissen en hun werk over de hele wereld. Daarnaast is er ook een kloosterboekwinkel en een mooie kloostertuin waar je heerlijk kunt wandelen.

Voor natuurliefhebbers is Steijl een waar paradijs. Het dorpje ligt namelijk aan de rand van natuurgebied de Maasduinen. Hier kun je prachtige wandelingen maken door de bossen, langs de rivier en over de heide. Daarnaast zijn er ook verschillende fietsroutes die je door het schitterende landschap leiden.

Naast de natuur is er ook genoeg te doen en te zien in Steijl zelf. Zo zijn er diverse gezellige terrasjes en restaurants waar je kunt genieten van de Limburgse gastvrijheid en de lokale keuken. Daarnaast zijn er regelmatig leuke evenementen en marktjes in het dorp, waar je kunt genieten van live muziek en streekproducten kunt proeven.

Straatnaam
Route de Dillingen
Route de Beaufort