Alle straten in Greiveldange

Greiveldange heeft 27 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Greiveldange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Over Ried

Ried is een klein dorpje in de provincie Friesland, gelegen in het noorden van Nederland. Het dorp telt ongeveer 500 inwoners en staat bekend om zijn rustige en landelijke omgeving. Ried ligt vlakbij verschillende natuurgebieden, waardoor het een populaire bestemming is voor natuurliefhebbers en wandelaars.

In Ried vind je typisch Friese boerderijen en historische gebouwen. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is de Sint Hippolytuskerk, een prachtige kerk uit de 13e eeuw. Daarnaast heeft Ried een aantal gezellige eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale gerechten en specialiteiten.

Door de ligging van Ried is het een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Op korte afstand vind je de stad Franeker, bekend om zijn historische centrum en het beroemde Planetarium van Eise Eisinga. Ook de Waddenzee, een UNESCO-Werelderfgoed, is goed bereikbaar vanuit Ried.

Kortom, Ried is een idyllisch dorpje in Friesland waar je kunt genieten van rust, natuur en cultureel erfgoed. Of je nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt ontspannen, Ried biedt voor ieder wat wils.

Straatnaam
Hëtterberg
Bechelsberg
Hamesgaass
Am Bongert
Hamm
Speltzegaass
Gaessel
Klappegaass
A Benzelt
Neie Wee
Kerwech
Bläigaass
Azengen
Om Maes
Bréil
Op der Baach
Hussegaessel
Ouschtergaass
Gemengebreck
Uet
Klaus
Op der Bréck
Strachen
Knupp
Op der Mauerheck
Bücherhof
Im Reder