Alle straten in Goetzingen

Goetzingen heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Goetzingen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Dinteloord: Een pittoresk dorpje aan de Nederlandse kust

Dinteloord is een charmant dorpje gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Het dorp ligt aan de oevers van de rivier de Dintel en is omringd door een prachtig landschap vol met groene weilanden en het kenmerkende polderlandschap. Met zijn pittoreske straatjes en historische gebouwen is Dinteloord een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Dinteloord is de Grote of Sint-Adrianuskerk, een imposante kerk die dateert uit de 15e eeuw. De kerk is gebouwd in de gotische stijl en heeft een indrukwekkende toren die hoog boven het dorp uitsteekt. De kerk is niet alleen een historisch monument, maar ook een belangrijk cultureel centrum waar regelmatig concerten en andere evenementen worden georganiseerd.

Naast de prachtige architectuur biedt Dinteloord ook volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt vlakbij het Nationaal Park de Biesbosch, een uitgestrekt natuurgebied met moeraslanden, kreken en wilde dieren. Wandelaars en fietsers kunnen hier genieten van de rust en natuurpracht, terwijl vogelaars hun hart kunnen ophalen aan de vele vogelsoorten die hier te vinden zijn.

Als je fan bent van watersport, dan zit je in Dinteloord ook goed. Het dorp ligt namelijk aan het Volkerak, een groot meer waar je kunt zeilen, windsurfen en kajakken. Daarnaast zijn er ook diverse jachthavens waar je een boot kunt huren of je eigen boot kunt aanleggen. Met zijn vele waterwegen en sluizen is Dinteloord een walhalla voor liefhebbers van varen en de watersport.

Straatnaam
Um Simmerpad
Rue de Windhof
Rue Principale
Rue de Luxembourg
Rue de Nospelt
Rue des Champs
Rue du Bois
Chemin Privé
Rue Pir Kremer
Op Prämert