Alle straten in Folkendange

Folkendange heeft 4 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Folkendange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Lierderholthuis: een rustiek dorp in Nederland

Lierderholthuis is een pittoresk dorpje gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Dit kleine dorpje ligt in de provincie Overijssel, vlakbij de grens met Gelderland. Met een bevolking van ongeveer 500 inwoners is Lierderholthuis een knusse en charmante plek om te wonen en te bezoeken.

Het dorp staat bekend om zijn landelijke sfeer en rustige omgeving. Omringd door groene weilanden, bossen en de kronkelende rivier de IJssel, biedt Lierderholthuis volop mogelijkheden voor recreatie in de natuur. Wandelaars en fietsers kunnen genieten van de vele wandel- en fietsroutes die door de omgeving lopen.

Een van de hoogtepunten van Lierderholthuis is de historische dorpskern. Met zijn oude boerderijen en authentieke huizen ademt dit deel van het dorp nog de sfeer van vroeger uit. Een wandeling door de smalle straatjes met klinkers en charmante geveltjes voelt als een stap terug in de tijd.

Hoewel Lierderholthuis klein is, heeft het dorp ook een levendige gemeenschap. Er worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse braderie en de gezellige dorpsfeesten. Daarnaast heeft het dorp een aantal voorzieningen, waaronder een basisschool en een dorpscafé, waar je kunt genieten van een drankje op het terras.

Straatnaam
Maison
Brücherhof
Moserhaff
Rue de Broderbour